Velkommen i min klinik

Lidt om mig

Mit navn er Marianne, og jeg har over 10 års erfaring som både sygeplejerske og massør. Massage-uddannelsen tog jeg fra 2010-2014 på Skolen for kropsbehandling i Lyngby. Underviseren, Robie Vensuela er utroligt inspirerende og dygtig, og underviser i både fysiurgisk og holistisk massage. Jeg valgte den holistiske, da jeg synes det er interessant at det fungerer så godt uden at gøre ondt. Jeg brænder fortsat mest for denne form.

 

Uddannelsen er på 660 timer fordelt på en masse weekender hvilket giver mulighed for at komme hjem og øve sig. Jeg tager stadig på opfølgnings kurser i Lyngby, for at forbedre teknikkerne.

 

Jeg tror på kraften af lindrende massage og har dedikeret mig til at skabe en oase af afslapning og velvære gennem mine massagebehandlinger.

Min baggrund inden for sygepleje har givet mig en unik forståelse for kroppens kompleksitet og behov. Som massør kombinerer jeg min viden om anatomi og fysiologi med erfaringsbasserede massageteknikker, der ikke kun afhjælper spændinger, men også fremmer lindring og balance.

 

Jeg er passioneret omkring at hjælpe mine klienter med at opnå indre ro, forbedret mobilitet og en forbedret forbindelse mellem krop og sind. Uanset om du søger at slippe af med hverdagens stress, lindre muskelsmerter eller fremme en generel følelse af velvære, er jeg her for at skabe en skræddersyet massageoplevelse til netop dig.

 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i min praksis og arbejde sammen mod dit velværemål. Afsæt tid til dig selv og lad mig hjælpe dig med at finde balance gennem massage.

 

Kærligst Marianne

 

Marianne masserer en klient