Japansk lifting

Som noget nyt tilbyder jeg nu også Japansk lifting , som er en rigtig dejlig ansigtsbehandling.         Den tager ca 5 kvarter, startende med afrensning, lermaske og fugtgivende maske. Dertil kommer en lækker ansigtsmassage, hvor der bl.a. anvendes akupressur og lymfe-stimulation. 

Forkæl dig selv med denne meget afstressende behandling eller giv et gavekort til en der fortjener lidt ekstra. 

 

Holistisk massage

Holistisk massage er en super dejlig form for afspændingsmassage, hvor der tages hensyn til kroppens og sindets samspil. Denne blide massage gives som en helkrops behandling i enten 60 eller 90 min i rolige omgivelser, uden snak eller andre forstyrrende elementer.

Jeg bruger olier tilsat diskrete dufte, og så gælder det ellers bare om at slappe helt af og nyde det. Der indgår en del stræk af musklerne, occilering og andre avancerede massage teknikker. Denne type massage gør ikke ondt, men er effektiv, idet man viser kroppen hvor den skal hen og dermed får mulighed for at heale sig selv .

 

Chokolade massage

En helt speciel oplevelse er chokolade massage, hvor jeg bruger flydende varm chokolade sammen med olien. Dels giver det er dejlig blødhed af huden og så er duften af chokolade i rummet et ekstra tvist til oplevelsen. Der er naturligvis efterfølgende mulighed for et varmt brusebad, hvor duftsansen virkelig bliver provokeret når det varme vand møder chokoladen .

 

Priser på behandling:

60 min.massage 400 kr.

90 min. massage 500 kr. 

Japansk lifting    600 kr